• Bine ati venit!

Spalieri beton pentru gard si vie in Bucuresti, Ilfov, Giurgiu

Dacă ești în căutarea unui produs excelent pentru a-ți împrejmui grădina sau pentru a susține vița de vie, spalierul din beton poate fi o alegere excelentă. Este o soluție durabilă, care rezistă la intemperii și la trecerea timpului. În plus, spalierul din beton poate fi o alegere estetică, care poate aduce un aspect frumos și modern grădinii tale.

Noi vă oferim spalierii din beton pentru gard și vie la prețuri accesibile și de calitate superioară. Aceștia sunt realizați din beton armat, astfel încât să fie durabili și să reziste la condițiile meteorologice dificile.

Indiferent de dimensiunea grădinii tale, avem o gamă variată de dimensiuni și modele de spalieri din beton. Aceștia sunt ușor de instalat și necesită întreținere minimă, astfel încât să vă puteți bucura de ei timp îndelungat.

Alegeți un spalier din beton pentru grădina ta și veți beneficia de o soluție durabilă și estetică pentru a-ți împrejmui grădina sau pentru a susține vița de vie. Vă stăm la dispoziție pentru orice întrebare sau informație suplimentară.

Există mai multe tipuri de spalieri din beton disponibile pe piață, iar alegerea unuia depinde de nevoile și preferințele tale. Iată câteva dintre cele mai comune tipuri de spalieri din beton:


Spalier simplu: acest tip de spalier este format dintr-un singur element din beton, care este fixat în pământ și utilizat pentru a susține vița de vie sau alte plante.

Spalier dublu: acest tip de spalier are două elemente de beton, care sunt fixate în pământ și sunt interconectate cu o tijă de fier. Acest tip de spalier poate fi folosit pentru a susține două rânduri de viță de vie sau alte plante.

Spalier triplu: acest tip de spalier are trei elemente de beton, care sunt fixate în pământ și interconectate cu tije de fier. Acest tip de spalier poate fi utilizat pentru a susține trei rânduri de viță de vie sau alte plante.

Spalier în formă de U: acest tip de spalier are două elemente de beton, care sunt fixate în pământ și interconectate cu o tijă de fier, creând o formă de U. Acest tip de spalier poate fi folosit pentru a susține o singură plantă sau o mică grădină.

Spalier în formă de arc: acest tip de spalier are mai multe elemente de beton care sunt curbe și interconectate cu tije de fier, creând un arc. Acest tip de spalier poate fi utilizat pentru a crea o zonă de umbră sau pentru a susține plantele care cresc în înălțime.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai comune tipuri de spalieri din beton disponibile. În funcție de nevoile tale și de designul grădinii tale, poate exista un alt tip de spalier din beton care să se potrivească mai bine.

oferte speciale

top produse