• Bine ati venit!

Pavajele colorate de beton fac minuni in curtea dvs.

Pavelele colorate de beton folosite pentru terase, zonele pietonale, pietele publice, etc. dau culoare suprafetelor monotone . Ele pot , de asemenea, sa lumineze pistele pentru biciclete, locurile de parcare și rampe de abordare. Alegerea pigmentului este de o importanță majoră pentru calitatea produsului final .

Dupa ani de testare a produselor din beton colorate expuse la condiții climatice diferite din toată lumea au arătat că pigmenți de oxid anorganici au proprietăți deosebit de bune. Ei afișeaza un nivel ridicat de calitate în ceea ce privește puterea de culoare și de consistență. Din cauza structurii lor chimice aceste produse sunt extrem stabile la vreme, rezistent la lumina si UV si potrivite pentru colorarea materialelor de constructii .

Gama de culori folosite pentru colorarea pavelelor de beton include galben, roșu , verde, maro și negru . Intre aceste culori o mare varietate de nuanțe suplimentare sunt posibile . Nuanțe tind spre culorile opace găsite în natură , și se potrivesc astfel armonios cu mediul înconjurător . Culorile pure precum galbenul se poate face prin utilizarea de ciment alb . Nuanțe strălucitoare, lucioase, cum ar fi cele obținute din materiale plastice și acoperiri de suprafață , este foarte dificil de a le introduce în materiale de construcții , din cauza compoziției și structurii de beton.

Pentru a obține efectul de două sau mai multe culori , este important ca betonul colorat sa nu fie complet amestecat cu alte culori atunci când este prelucrat. Adăugarea pavajului in gradina ta sau pe terasă, poate ajuta la protejarea ierbii și este, de asemenea, pe timp de vreme umedă pentru a te împiedica formarea noroiului. Pavelele de beton pot adăuga, de asemenea, o caracteristică interesantă pentru gradina ta, dacă ai folosi culori sau decor în ele. Cu ajutorul pavelelor de beton colorate, nu numai ca ati putea economisi bani, dar puteți adăuga si caracteristici de design ciudate pentru un aspect cu adevărat unic.

oferte speciale

top produse