• Bine ati venit!

Cum se fac gardurile de beton

Procesul de fabricare a gardurilor din beton la fabrica Olimpiada Prod poate fi descris in mare parte astfel:

  1. Prepararea materiei prime: Betonul utilizat in fabricarea gardurilor este compus din ciment, nisip, pietris si apa, toate acestea fiind amestecate in cantitati precise pentru a obtine o consistenta adecvata.

  2. Turnarea betonului: Materia prima este turnata in forme pentru garduri, care sunt plasate pe platforme solide. Aceste forme sunt utilizate pentru a da forma dorita gardurilor.

  3. Finisarea: Dupa turnare, betonul este nivelat cu o lama sau o scula speciala pentru a obtine o suprafata uniforma. Acest proces poate fi repetat de mai multe ori, pana cand betonul este perfect neted.

  4. Inmuierea: Gardurile din beton sunt acoperite cu material plastic sau hartie pentru a pastra umiditatea necesara pentru a se intari.

  5. Uscarea: Dupa o perioada de timp, cand betonul a inceput sa se intareasca, formele sunt inlaturate si gardurile sunt lasate sa se usuce complet. Acest proces poate dura cateva zile, in functie de conditiile meteorologice.

  6. Finisare finala: Dupa uscare, gardurile sunt lucrate pentru a le da aspectul final dorit, prin slefuire, vopsire sau aplicarea de elemente decorative.

Este important de mentionat ca procesul poate varia in functie de dimensiuni, design si specificatii ale gardurilor si poate fi diferit de la fabrica la fabrica.

oferte speciale

top produse